Изградба на нова зграда во населба Кисела Вода, на улица Димо Хаџи Димов со енергетска ефикасност од А класа. Станбената зграда е предвидена да има два влеза од надвор за станбениот дел, лифт и скалишно јадро. Вкупно се предвидени 19 паркинг места од кои 2 се за лица со посебни потреби.
Станови :Еднособни, двособни и трособни станови.
За подетални информации можете да се јавите на 076 308 308 или кликнете на копчето Повеќе
Госпоѓа Ена Норнилд беше прогласена за една од најуспешните жени менаџери за 2016 година од агенцијата „ Марили“, за своето менаџирање во компанијата „Дан-Мак“ . За семејниот бизнис таа вели: - „Поразлични сме бидејќи не градиме само објекти и згради туку и доверба и пријателство со клиентите, сето тоа дополнето со нашите европски стандарди. Без разлика дали станува збор за Данци или за Македонци, луѓето што инвестираат во нов дом очекуваат компанија што ќе им понуди квалитет и која ќе им биде достапна. А наша цел е токму топол дом.“