• Создаваме иднина
    Квалитетот е наш брендКаталог
  • Изградба на нова зграда
    Кисела Вода на ДимоХаџи ДимовКаталог

 

 

Статистика

Нашите корисници се секогаш на прво место 

Задоволни корисници

20000

Станови

2000

Згради

80

За нас

Формирана во 2006 година, Дан-Мак е градежна компанија која се занимава со проектирање, изградба и продажба на станови, со 100% дански капитал...

Енергетска ефикасност

ДАН-МАК е компанија која како залог за добра соработка, става традиција, референци, професионализам и квалитет на услугата. Придружете ни се во...

ДАН-МАК партнери

Со помош на нашите партнери градиме ефикасни домови од А-класа.

baumit
Celkom
Cersanit
Etem
Herz-unitas
Idadija
Jovanovic
kapia
knauf
ading
pestan
seranova
Schneider
tarkett
titan1
trgopromet
Информации
02 309 8162
ena@dan-mak.mk

 

Сметковоство
075 355 049
ena@dan-mak.mk

 

Правна служба
02 309 8162
ena@dan-mak.mk